
مرحله اول:موقعیت (situation)
درباره موقعیت مشتری خود اطلاعاتی به دست آورید. دربازاریابی شبکه ای این بدان معناست که بفهمید مشتری برای گذران زندگی چه می کند،سطح درآمدش چقدر است، چند فرزند دارد و امثال آن. باید مراقب این سوال های مقدماتی و اولیه باشید،چرا که آنها خیلی زود حوصله مشتری را سر می برد.
مرحله دوم: مسایل (problem)
هنگامی که از مسایل پیرامونی مشتری آگاه شدید،مسایل او را بیرون بکشید. او در زندگی خود و در محیط کار خود با چه چالش هایی روبرو است؟ آیا درآمد کافی دارد؟ وقت کافی چطور؟آیا به این فکر می کند که پس انداز کافی برای روزهای بازنشستگی داشته باشد؟
مرحله سوم:توجه دادن(implication)
هنگامی که فهمیدید مشکلات مشتریتان چیست، سوال هایی از او بپرسید که متوجه وجود این مشکلات شود. به عنوان مثال،اگر درآمد او کفاف خرج امروزش را نمی دهد،بدین معناست که او بعداًاگر مریض یا از پا افتاده شود،یا وقتی بچه هایش وارد دانشگاه شوند،شرایطی به مراتب بدتر خواهد داشت. همیشه بگذارید مشتری خودش به نتیجه برسد. سوال هایی بپرسید که به او کمک کند عمیق تر به مساله فکر کند.
مرحله چهارم : احساس نیاز(need)
هنگامی که مشتری شما به خوبی چالش های پیش رویش را درک کرد،از او سوال های بیشتری بپرسید تا بتواند فرصت شغلی شما را راه نجات خود بداند. هدف شما این است که کاری کنید او به فرصت شغلی شما احساس نیاز کند. شما باید به او نشان دهید امتحان نکردن فرصت شغلی شما، به مراتب خطرناک تر از آزمودن آن است.